Voor vragen over je overeenkomst en abonnement. Prijzen en bestellen, betalingen en andere zaken.

Inloggen lukt niet – wachtwoord of e-mailadres klopt niet

Je kunt de onderstaande stappen volgen:
  1. Je verwijdert de Magnolia app.
  2. Je zegt je abonnement van Magnolia op: Je gaat naar je Instellingen app op je telefoon (met dat tandwieltje) en klikt bovenaan op je foto (Apple ID). Dan ga je naar abonnementen en klik je Magnolia aan. Daar klik je op ‘Zeg proefperiode op’.
  3. Je start je telefoon op.
  4. Je downloadt de Magnolia app opnieuw.
  5. Je begint het inschrijf proces opnieuw, net alsof je voor het eerst de Magnolia app invult. Je klikt dus op ‘Ik ben nieuw hier’ en start het proces op van e-mailadres, wachtwoord, telefoonnummer etc.
  6. Nadat je je abonnement opnieuw hebt aangevraagd en de aankoop goedgekeurd is, maak je gelijk het proces van je profiel af. Nadat je in het scherm terecht komt ‘Zo. Dat zit erop.’, bekijk je nog even in het volgende scherm de video en dan ontvang je je welkomst e-mail en ben je geregistreerd. Vanaf dit punt kun je eventueel je telefoon wegleggen en de vragenlijst op een later tijdstip afmaken.
Indien je eerder stopt in het proces, is jouw registratie nog niet compleet. Vandaar dat jouw e-mailadres niet herkend werd.

Als je bovenstaande stappen volgt, moet het lukken en heb je je gratis week nog steeds.

Mijn code (link) invoeren lukt niet

Tof. Je hebt een code ontvangen die je in wilt wisselen. De codes met de cijfers en letters kun je alleen gebruiken als je onderstaand scherm ziet:

Klik op code inwisselen. Je komt in het volgende scherm terecht.

Na het invoeren van de code klik je op ENTER. Niet op GEREED dus. De gratis periode is bijgeschreven bij je abonnement.

Codelink

Heb je een codelink hebt ontvangen, klik dan op de link en wissel automatisch je code in voor de gratis periode.

Hoe kan ik een ontvangen code inwisselen?

Bij de aanmelding kun je kiezen voor abonnement of code inwisselen. Kies code inwisselen. Je wordt dan naar de App Store geleid waar je de code in kunt typen die je ontvangen hebt. Klik op ENTER ipv Gereed. Je gratis periode is toegevoegd aan je abonnement. Je kunt dat op de volgende manier checken:

Apple:

1. naar de app Instellingen (tandwieltje) op je iPhone
  2. naar Apple ID (bovenaan bij je foto)
  3. naar abonnementen – Magnolia
  4. kijk hier naar de datum wanneer je abonnement verlengt wordt.

Kan ik mij met een buitenlands telefoonnummer abonneren?

Dat kan helaas nog niet. We starten in Nederland en hopen snel uit te rollen naar het buitenland. Voor alle mensen buiten Nederland, nog even wat extra geduld.

Wanneer gaan de 30 gratis dagen precies in?

De 30 gratis dagen gaan in op het moment dat je op ‘neem abonnement’ klikt en toestemming geeft aan Apple/Google. Na de 30 dagen ontvang je een reminder van Apple/Google dat de 30 gratis dagen beëindigen. Je kunt vanaf dat moment kiezen of je door wilt of niet.

30 dagen gratis en toch een abonnement afsluiten?

Dat is hoe het werkt bij Apple en bij Google Playstore. Je hoeft niet bang te zijn dat we zomaar geld van je bankrekening afschrijven. Aan het eind van de 30 gratis dagen, ontvang je van Apple of Google een mail/reminder dat je gratis proeftijd voorbij is. Als je dan je abonnement stop zet, zal er niets van je rekening afgeschreven worden. Zo zijn de 30 dagen echt gratis. Besluit je om wel door te gaan, dan hoef je niets te doen en wordt het bedrag automatisch van je bankrekening afgeschreven. Wel zo handig toch?

Wat is het opzegtermijn?

Je hebt bij Magnolia niet te maken met lange opzegtermijnen. Je membership beëindigd in de maand dat je stopt. Wel zo transparant toch?! Zonder verborgen agenda. Denk er nog wel aan om ook je abonnement stop te zetten bij Apple of Google. Dan weet je zeker dat de automatische afschrijvingen stoppen.

Kan ik opzeggen zodra ik een partner heb gevonden?

Bent je verliefd? Heb je dé partner voor jou gevonden? Beter nieuws kunnen we niet krijgen! Daar staan we iedere dag voor op.

Belangrijk: Als je de berichten die je met jouw partner via Magnolia hebt uitgewisseld wilt bewaren, kopieer of print deze dan, voordat je ertoe overgaat jouw profiel te verwijderen. Magnolia kan om redenen van privacybescherming berichten van leden na een profielverwijdering niet meer terughalen.

Overigens zouden we graag meer over jou en je partner horen: Stuur je ons jouw verhaal? Wij zetten verhalen graag op het Love Journal – natuurlijk ook anoniem, als je dat liever hebt.

Je kunt ons ook een e-mail sturen met je verhaal; hello@magnolia.today

Hoe kan ik mijn membership beëindigen?

Heb je een liefdespartner gevonden? Of wil je om andere redenen geen gebruik meer maken van de diensten van Magnolia? Dat kan. Wij adviseren om alleen je abonnement te beëindigen. Dan staat je profiel bij Magnolia automatisch op pauze en hoef je de volgende keer niet meer opnieuw de vragen in te vullen.

Abonnement stopzetten Apple

1. Ga naar de app Instellingen (tandwieltje) op je iPhone
  2. Naar Apple ID (bovenaan bij je foto)
  3. Naar abonnementen – Magnolia
  4. Abonnement opzeggen

Abonnement stopzetten Android

1. Open Google Play Store
  2. Klik rechts boven op je foto
  3. Kies vervolgens voor Betalingen en abonnementen
  4. Klik dan op Abonnementen
  5. Klik dan op het Magnolia abonnement
  6. Klik op Abonnement opzeggen
  7. Geef eventueel een reden op en volg verder instructies op het scherm

Wil je toch je profiel bij Magnolia verwijderen, volg dan de onderstaande stappen:

1. Ga in de Magnolia app naar instellingen (rechtsonderdaan in het menu)
  2. Klik op profiel verwijderen en vervolgens op Oké
  3. Klik op de button Uitloggen
  4. Bekijk de verzonden e-mail en klik op de link verwijder account
  5. Je komt in de omgeving waar je je account definitief kunt verwijderen
  6. Klik op verwijder account en je profiel is definitief verwijderd

Mocht je in de toekomst weer een profiel aan willen maken, dan start je weer opnieuw met de aanmelding en het maken van een profiel.

Je hebt bij Magnolia niet te maken met lange opzegtermijnen. Je lidmaatschap beëindigd in de maand dat je stopt. Zonder verborgen agenda. Wel zo transparant toch?!

Hoe kan ik betalen?

Bij Magnolia betaal je via je Apple of Google account. De betalingen worden automatisch maandelijks van je bankrekening afgeschreven. Houd er rekening mee dat als je je profiel op de app verwijderd, je ook je betalingen stop zet.