Hoe bereik ik jullie bij een technische bug?

Kom je niet verder in de app of klopt er technisch gezien iets niet? Stuur dan een e-mail naar support@magnolia.today met daarin het volgende omschreven:

1. omschrijving van het probleem;
  2. je telefoon en versie van je software (bijvoorbeeld iPhone 12 Pro, Softwareversie 14.4.2);
  3. een screenshot en of schermopname (video) van de bug;
  4. je telefoonnummer en e-mailadres.

Alleen dan kunnen we je probleem op een goede manier verhelpen.

Hoe maak je een schermopname (video) met je telefoon?

Apple

Je kunt een video van het scherm van je iPhone maken en geluid vastleggen.

1. Tik in Instellingen  op ‘Bedieningspaneel’ en tik vervolgens op de invoegknop voor schermopnamen naast ‘Schermopname’.
  2. Open het bedieningspaneel, tik op de schermopnameknop en wacht tot er drie seconden zijn afgeteld.
  3. Om de opname te stoppen, open je het bedieningspaneel, tik je op de schermopnameknop of op de rode statusbalk boven in het scherm en tik je vervolgens op ‘Stop’.

Ga naar Foto’s  en selecteer je schermvideo.

Android

1. Swipe twee keer omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  2. Tik op Schermopname .
    • Mogelijk moet u naar rechts swipen voor deze functie.
    • Als u de functie niet ziet, tikt u op Bewerken Bewerken en sleept u Schermopname  naar uw snelle instellingen.
  3. Kies wat u wilt opnemen en tik op Starten. Er wordt afgeteld en daarna start de opname.
  4. Als u de opname wilt stoppen, swipet u omlaag vanaf de bovenkant van het scherm en tikt u op de melding van Schermopname .

Schermopnamen zoeken

1. Open de app Foto’s Foto op uw telefoon.
  2. Tik op Bibliotheek en dan Films.