Inloggen lukt niet – wachtwoord of e-mailadres klopt niet

Je kunt de onderstaande stappen volgen:
  1. Je verwijdert de Magnolia app.
  2. Je zegt je abonnement van Magnolia op: Je gaat naar je Instellingen app op je telefoon (met dat tandwieltje) en klikt bovenaan op je foto (Apple ID). Dan ga je naar abonnementen en klik je Magnolia aan. Daar klik je op ‘Zeg proefperiode op’.
  3. Je start je telefoon op.
  4. Je downloadt de Magnolia app opnieuw.
  5. Je begint het inschrijf proces opnieuw, net alsof je voor het eerst de Magnolia app invult. Je klikt dus op ‘Ik ben nieuw hier’ en start het proces op van e-mailadres, wachtwoord, telefoonnummer etc.
  6. Nadat je je abonnement opnieuw hebt aangevraagd en de aankoop goedgekeurd is, maak je gelijk het proces van je profiel af. Nadat je in het scherm terecht komt ‘Zo. Dat zit erop.’, bekijk je nog even in het volgende scherm de video en dan ontvang je je welkomst e-mail en ben je geregistreerd. Vanaf dit punt kun je eventueel je telefoon wegleggen en de vragenlijst op een later tijdstip afmaken.
Indien je eerder stopt in het proces, is jouw registratie nog niet compleet. Vandaar dat jouw e-mailadres niet herkend werd.

Als je bovenstaande stappen volgt, moet het lukken en heb je je gratis week nog steeds.