Mijn code (link) invoeren lukt niet

Tof. Je hebt een code ontvangen die je in wilt wisselen. De codes met de cijfers en letters kun je alleen gebruiken als je onderstaand scherm ziet:

Klik op code inwisselen. Je komt in het volgende scherm terecht.

Na het invoeren van de code klik je op ENTER. Niet op GEREED dus. De gratis periode is bijgeschreven bij je abonnement.

Codelink

Heb je een codelink hebt ontvangen, klik dan op de link en wissel automatisch je code in voor de gratis periode.