Hoe kan ik mijn membership beëindigen?

Heb je een liefdespartner gevonden? Of wil je om andere redenen geen gebruik meer maken van de diensten van Magnolia? Dat kan. Wij adviseren om alleen je abonnement te beëindigen. Dan staat je profiel bij Magnolia automatisch op pauze en hoef je de volgende keer niet meer opnieuw de vragen in te vullen.

Abonnement stopzetten Apple

1. Ga naar de app Instellingen (tandwieltje) op je iPhone
  2. Naar Apple ID (bovenaan bij je foto)
  3. Naar abonnementen – Magnolia
  4. Abonnement opzeggen

Abonnement stopzetten Android

1. Open Google Play Store
  2. Klik rechts boven op je foto
  3. Kies vervolgens voor Betalingen en abonnementen
  4. Klik dan op Abonnementen
  5. Klik dan op het Magnolia abonnement
  6. Klik op Abonnement opzeggen
  7. Geef eventueel een reden op en volg verder instructies op het scherm

Wil je toch je profiel bij Magnolia verwijderen, volg dan de onderstaande stappen:

1. Ga in de Magnolia app naar instellingen (rechtsonderdaan in het menu)
  2. Klik op profiel verwijderen en vervolgens op Oké
  3. Klik op de button Uitloggen
  4. Bekijk de verzonden e-mail en klik op de link verwijder account
  5. Je komt in de omgeving waar je je account definitief kunt verwijderen
  6. Klik op verwijder account en je profiel is definitief verwijderd

Mocht je in de toekomst weer een profiel aan willen maken, dan start je weer opnieuw met de aanmelding en het maken van een profiel.

Je hebt bij Magnolia niet te maken met lange opzegtermijnen. Je lidmaatschap beëindigd in de maand dat je stopt. Zonder verborgen agenda. Wel zo transparant toch?!